Όλα... κουλ με Κουτίνιο!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει! Ο Φιλίπε Κουτίνιο όχι μόνο θα παραμείνει στην Λίβερπουλ, αλλά αν κρίνουμε και απ’ όσα είπε και... έδειξε με τα χέρια του ο Γιούργκεν Κλοπ, ο “μικρός μάγος” θα επιστρέψει άμεσα στα πλάνα και την διάθεση του προπονητή του!

«Η κατάσταση είναι 100% ξεκάθαρη και τίποτα δεν έχει αλλάξει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Το είπα ήδη. Τίποτα δεν έχει αλλάξει».

Επίμονοι οι δημοσιογράφοι στην συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς με την Χόφενχαϊμ για τα play offs του Champions League, κάνοντας το καθήκον τους, ρώτησαν τον Κλοπ εάν ο Βραζιλιάνος υπολογίζεται κανονικά. Αποστομωτικός ο κόουτς των «κόκκινων».

«Φυσικά, φυσικά. Γιατί ρωτάτε εάν όλα είναι εντάξει μεταξύ μας; Αυτή δεν ήταν η ερώτηση; Ναι βεβαίως. 100%. Όλα είναι καλά», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως ο Κουτίνιο πίεσε όσο μπορούσε για να φύγει από τον σύλλογο και να ενταχθεί στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο δεν έγινε μετά από σθεναρή αντίσταση της Λίβερπουλ. Τότε ήταν που πήγε στα γραφεία της το e-mail με το αίτημα μεταγραφής, αλλά η κατάσταση παρέμεινε και πάλι στάσιμη.

Η παραπαίουσα διοίκηση των «μπλαουγκράνα» επέλεξε να ορίσει deadline, το οποίο και παρήλθε, και έτσι ο παίκτης αναγκάστηκε να προσπαθήσει να συνεχίσει από εκεί που είχαν μείνει οι σχέσεις του με τον Γερμανό. «Κουλ» τύπος ο ίδιος και... στην ανάγκη των ικανοτήτων του Βραζιλιάνου, μετά και την προσπάθεια του τελευταίου να δηλώσει ξεκαθαρίσει το τοπίο, έληξε το ζήτημα μια και καλή.