Στη λίστα της Γιουβέντους ο Όμπλακ

Τη στιγμή που ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν οδεύει προς τα 40 του χρόνια, στη Γιουβέντους προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα όσον αφορά τη διαδοχή του, με τον Γιαν Όμπλακ να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα της «Γηραιάς Κυρίας».

Η προσθήκη του Σέζνι το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε μία μεταγραφή που κινήθηκε με άξονα το παρόν αλλά και το μέλλον, καθώς ο Πολωνός διεθνής αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο rotation της Γιουβέντους, δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες στον Μπουφόν.

Φυσικά, στο πλάνο είναι και η απόκτηση ενός τερματοφύλακα από το λεγόμενο «πρώτο ράφι» καθώς είναι πιθανό ακόμα και στο τέλος της φετινής χρονιάς ο «Τζίτζι» να ανακοινώσει το οριστικό του αντίο από τους πρωταθλητές Ιταλίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιαν Όπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στη λίστα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Μάλιστα, η «Tuttosport» επισημαίνει πως ήδη υπάρχει επαφή με τον ατζέντη του Σλοβένου, ωστόσο για να τελεσφορήσει ένα τέτοιο deal πρέπει να ξεπεραστούν σημαντικά εμπόδια όπως η ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και το συμβόλαιό του που εκπνέει το 2021.