Ζιντάν: «Δεν θα τρελαθούμε για μια ήττα...»

Μια κακή περίοδος και τίποτα περισσότερο είναι αυτή που διανύει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν που τόνισε ότι δεν τον ανησυχεί η αναποτελεσματικότητα των παικτών του, από τη στιγμή που κάνουν πολλές ευκαιρίες.

Ο Γάλλος τεχνικός των «μερένγκες» έδειξε να μην υιοθετεί τη γενικότερη ανησυχία που εκφράζεται για την κατάσταση που βιώνει η ομάδα του μετά και την ήττα (1-0) από τη Μπέτις, ενώ μάλιστα, με έμμεσο τρόπο εξέθεσε τον Σέρχιο Ράμος, λέγοντας πως ο ίδιος δεν θα βρει ποτέ δικαιολογία στις αποφάσεις των διαιτητών.

«Όλες οι ομάδες κατά τη διάρκεια μιας σεζόν περνούν μια άσχημη περίοδο και για εμάς έχει έρθει τώρα αυτή η περίοδος. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κάποια στιγμή αυτά θα έρθουν. Θα ανησυχούσα αν δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, όχι τώρα...

Δεν θα τρελαθούμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι. Δεν ήμασταν κακοί, είχαμε 27 ευκαιρίες, απλά τιμωρηθήκαμε. Δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία εγώ. Δεν είναι δικαιολογία...» ήταν τα λόγια του Ζιντάν.