Αναγνώριση! Ο θρυλικός Τέρι αποχαιρετάει τον Ντιέγκο Κόστα

Με ένα πολύ συναισθηματικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε το «αντίο» του ο Τζον Τέρι στον άσο - πλέον- της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «έδωσε τα πάντα για την ομάδα».

Ο ζωντανός θρύλος της Τσέλσι, Τζον Τέρι, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Κόστα που μετά από ένα άκρως επεισοδιακό καλοκαίρι, επέστρεψε στην Μαδρίτη για να φορέσει την φανέλα της Ατλέτικο. Ο παλαίμαχος άσος των «μπλε» ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016, είχε μόνο όμορφα πράγματα να πει για τον Κόστα, ένα παίκτη που έζησε τόσο ως συμπαίκτη όσο και ως αντίπαλο!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο βετεράνος άσος: 

«Καλή τύχη Ντιέγκο στο επόμενο ταξίδι σου, φίλε μου. Ένας απίστευτος παίκτης και ένας από τους καλύτερους και πιο αστείους τύπους που έχω συναντήσει στο ποδόσφαιρο, παίζοντας εναντίον του είτε στην προπόνηση, είτε στα παιχνίδια, ήταν ο απόλυτος εφιάλτης. Ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες που έπαιξα ποτέ εναντίον ή στην ίδια ομάδα. Έδωσε τα πάντα για την ομάδα μας, κάθε φορά που έπαιξε φορώντας τη φανέλα της Τσέλσι. Είναι γεννημένος νικητής. Θα μου λείψεις φίλε μου. Καλή τύχη σε σένα και την οικογένειά σου».