Κλοπ: «Δύσκολο για μένα που δεν είμαστε καλοί αμυντικά»

Για μία ακόμα φορά, ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της Λίβερπουλ, παραδεχόμενος ότι είναι δύσκολο για εκείνον να αποδεχθεί ότι οι ομάδα του δεν ανταπεξέρχεται στα «θέλω» του.

Τα 11 γκολ σε έξι αγωνιστικές που έχει δεχθεί στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ, αναμφίβολα αποτελεί ζήτημα προς συζήτηση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκτιμά ότι έχει ικανότητες στην αμυντική λειτουργία, ωστόσο το γεγονός ότι οι «κόκκινοι» δεν ανταπεξέρχονται, τον προβληματίζει.

«Είναι προφανές ότι έχουμε δεχθεί πολλά γκολ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι πραγματικά δύσκολο για μένα. Συνήθως, είμαι πολύ καλός αμυντικός προπονητής, αλλά προφανώς δεν έχει δουλέψει πολύ καλά μέχρι στιγμής», ανέφερε πρωτίστως.

«Θα είμαστε εντάξει. Ξέρω πως είναι. Έχω πίστη, όχι μόνο επιθετικά, αλλά στην ομάδα μας. Μου αρέσει που το έχω αυτό. Ξέρω ότι χρειαζόμαστε αποτελέσματα. Μου αρέσει αυτή η ομάδα. Ίσως δεν αρέσει σε κανέναν άλλον, εμένα μου αρέσει πραγματικά και θέλω να βελτιωθούμε μαζί. Κάποιες φορές χρειάζεσαι μία γροθιά στο πρόσωπο και έχουμε ήδη κάμποσες, όχι τόσο δυνατές. Με τη Σίτι ήταν δυνατή, αυτή ήταν η μοναδική», υπογράμμισε.