Επιστρέφει στα μέσα Νοέμβρη ο Λαλάνα

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει στην διάθεσή του τον Άνταμ Λαλάνα και πάλι από τα μέσα Νοέμβρη, με τον Γερμανό τεχνικό να μιλάει για το πόσο σημαντικός είναι ο Άγγλος διεθνής στο παιχνίδι της ομάδας του. Δεν έψαξε δικαιολογίες στους τραυματισμούς ο κόουτς των «κόκκινων».

Αναλυτικότερα είπε πριν από το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μάριμπορ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League:

«Φυσικά και είναι καλά τα νέα. Δεν μπορώ να πω για τώρα, αλλά ίσως μετά το επόμενο διάλειμμα για τις εθνικές να είναι εντάξει. Θα ήταν φανταστικό για την ομάδα. Όλοι ξέρουν πόσο ποιοτικός παίκτης είναι, οπότε θα ήταν φανταστικό να τον έχουμε και πάλι διαθέσιμο.

Δεν θέλω να μιλήσω για τους τραυματισμούς. Τα πράγματα είναι όπως είναι. Ο Σαντιό δεν έπαιξε σε μερικά παιχνίδια και τώρα είναι τραυματίας, ο Άνταμ δεν είναι ακόμη έτοιμος, ο Κλάιν το ίδιο, αλλά λείπουν ποδοσφαιριστές και σε άλλες ομάδες.

Φυσικά είναι καλύτερα με τον Άνταμ, που θα μπορούσε να είχε σκοράρει μερικά γκολ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Είναι θετικό που θα επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες».