«Θα κορνιζάρω τη φανέλα του Ρονάλντο»!

Ο Χάρι Κέιν παραδέχτηκε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ποδοσφαιρικό του είδωλο και τόνισε πως θα βάλει σε... κορνίζα τη φανέλα του Πορτογάλου!

Ρεάλ και Τότεναμ έμειναν στο 1-1 το βράδυ της Τρίτης στο "Μπερναμπέου" και μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγλος επιθετικός έσπευσε να ανταλλάξει φανέλες με τον Πορτογάλο σταρ της "βασίλισσας". 

Οπως εξήγησε άλλωστε ο Κέιν μιλώντας στη "Mirror": «Ζήτησα τη φανέλα του στο τέλος του αγώνα. Ήταν ένα μεγάλο είδωλο για μένα καθώς μεγάλωνα. Είναι πολύ ωραίο που έχω τη φανέλα του. Θα την κορνιζάρω σίγουρα. Τώρα ο ίδιος δεν ξέρω τι θα κάνει με την δική μου»! 

Συνεχίζοντας σημείωσε πως: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από εμάς. Μια εμφάνιση για την οποία εμείς, οι φίλαθλοι και γενικότερα η ομάδα μπορούμε να είμαστε περήφανοι». 

Ενώ για τις δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν, που τον εκθείασε, είπε: «Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τις δηλώσεις του Ζιντάν για να βελτιωθώ. Έχω ξαναπεί ότι τα ωραία σχόλια βοηθούν έναν επιθετικό, τα χρησιμοποιώ σαν κίνητρο. Όμως, δεν είμαι μόνο εγώ, έχουμε ένα ολόκληρο ρόστερ, μια ολόκληρη ομάδα που δουλεύει σκληρά».