Ξεπέρασε τη Ρεάλ σε… «αστεράτα» έσοδα η Λέστερ

Περισσότερα έσοδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε η Λέστερ από το Τσάμπιονς Λιγκ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Η πορεία των «αλεπούδων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της σεζόν 2016-17 μπορεί να σταμάτησε στον προημιτελικό γύρο (σ.σ. αποκλεισμός από Ατλέτικο Μαδρίτης), ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον αγγλικό σύλλογο να εισπράξει 700 χιλιάδες ευρώ περισσότερες από την πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Συγκεκριμένα στο ταμείο της Λέστερ εισήλθαν 81.7 εκατομμύρια ευρώ, σε αντίθεση με τον… κουβά της «βασίλισσας», στο οποίο έπεσαν ακριβώς 81 εκατομμύρια ενώ ο μοναδικός σύλλογος που μάζεψε περισσότερα από τους πρωταθλητές Αγγλίας του 2016 είναι η φιναλίστ της διοργάνωσης Γιουβέντους, η οποία καρπώθηκε το ποσό των 110.4 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Άρσεναλ, η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Μπάγερν Μονάχου έφτασε μέχρι τα 64.6 εκ. ενώ στα 50.2 εκ. σταμάτησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αποκλείστηκε στην ίδια φάση από τη Μονακό. Η Τότεναμ που δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε την πρόκριση από τη φάση των ομίλων έμεινε στα 43.2 εκατομμύρια ενώ σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τα «σπιρούνια» κινήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έφτασε στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ αποταμιεύοντας το ποσό των 44.5 εκατομμυρίων ευρώ…