Επιβεβαιώνει για Κουτίνιο ο Κλοπ

Με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μετακίνηση του Φιλίπε Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι κάτι... τρέχει με τον Βραζιλιάνο.

Η Μπαρτσελόνα έκανε πολλές προσπάθειες το προηγούμενο καλοκαίρι να αποκτήσει τον Κουτίνιο, ωστόσο η Λίβερπουλ παρέμεινε αμετακίνητη στην αρχική θέση της ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. 

Αυτό μπορεί να αλλάξει τον Ιανουάριο, καθώς όλα δείχνουν ότι οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου είναι πια περισσότερο διαλλακτικοί να συζητήσουν, κατόπιν και της έντονης επιθυμίας του Κουτίνιο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. 

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Κλοπ, ο οποίος πια αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Βραζιλιάνου μέσου. 

«Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο. Γενικά, στη Λίβερπουλ προσπαθούμε να δημιουργούμε εξαιρετικές συνθήκες ώστε οι παίκτες να θέλουν να συνεχίσουν στο πρότζεκτ που έχουμ φτιάξει, αλλά μπορούμε μόνο να μιλούμε για το παρόν και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.