Όταν πήρε φόρα, την τελείωσε

Τρίτη διαδοχική νίκη για τη Βιγιαρεάλ που ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λας Πάλμας και έφτασε στο τελικό 4-0 για την 9η αγωνιστική της La Liga.

 

Το «κίτρινο υποβρύχιο», πήρε φόρα στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι άνοιξε και οι παίκτες του Χάβι Καγιέχα έγιναν πιο αποτελεσματικοί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού με πολύ δυνατό σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή στο 48' έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-0, ενώ ο Μάριο Γκασπάρ με ωραίο χαμηλό αριστερό σουτ στο 65' διπλασίασε τα τέρματα της Βιγιαρεάλ για να κάνει ακόμα πιο εύκολο το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Λας Πάλμας απογοητεύθηκε, δεν της έβγαινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έδειχνε ικανή ν' αντιδράσει παρά τις όποιες στιγμές βρέθηκε κοντά στα αντίπαλα καρέ και επιπλέον, ήρθε και το αυτογκόλ του Τσίμο Ναβάρο στο 67' για το 3-0. Στις καθυστερήσεις, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Σανσόνε με εύκολο πλασέ έπειτα από ωραία αντεπίθεση και συνεργασία των συμπαικτών του, έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 4-0. 

Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού το σύνολο του Αγιεσταράν, συνεχίζει το κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων, παράλληλα με τις προσπάθειές του στο φετινό Europa League, το «κίτρινο υποβρύχιο».