ΕΞΕΛΙΞΗ με Κριστιάνο στη Ρεάλ

Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε το ρεπορτάζ του σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέρριψε την πρόταση νέου συμβολαίου και ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να πωληθεί σε φυσιολογικό κόστος, το καλοκαίρι του 2018, αφού δεν σκοπεύει να τιμήσει το ισχύον συμφωνητικό του με τη Ρεάλ! 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εντού Αγκίρε στο τηλεοπτικό δίκτυο «El Chiringuito», ο Πορτογάλος αστέρας, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται μέχρι και το 2021, έχει ζητήσει να κινηθούν οι διαδικασίες πώλησής του στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Στην ηλικία των 32 και με τα δεδομένα της στιγμής που καθιστούν το φετινό ξεκίνημα της σεζόν, το χειρότερο στην καριέρα του, ο Κριστιάνο φέρεται να σκέφτεται πως καλό θα ήταν να ψάξει ένα νέο εξαιρετικό συμβόλαιο σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, αποκομίζοντας περισσότερες εμπειρίες πριν από την απόσυρση. 

Στο αίτημά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να απάντησε αρνητικά δίχως δεύτερη κουβέντα, έχοντας, μάλιστα, ακούσει από τον ποδοσφαιριστή πως θέλει να παραχωρηθεί με... φυσιολογικό κόστος κι όχι με ποσό που θα ξεφεύγει από τα όρια της λογικής.