Γκέλα... ολκής η Μονακό

Την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την πρωτοπόρο Παρί έχασε η Μονακό, που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της 18ης Αμιάν. Τριάρα η Λιλ...

Με τέτοιες γκέλες, το πρωτάθλημα ολοένα θα δυσκολεύει για τους Μονεγάσκους, που άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Αμιάν και η Παρί Σ.Ζ. έχει αύριο (κόντρα στη Ναντ) την ευκαιρία να ξεφύγει στο +6. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει και τέταρτο σερί τρίποντο, αφού βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 31' με γκολ μάλιστα ενός πρώην άλλοτε παίκτη της, του Γκακπέ κι αρκέστηκε να ισοφαρίσει με στο 67' με τον Γιόβετιτς, που είχε μπει αλλαγή στο 61'.

Νωρίτερα η Λιλ πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα με τη δεύτερη διαδοχική της τριάρα, αυτή τη φορά επί της Σεντ Ετιέν (3-1), που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο μήνα. Ο Πεπέ έδωσε στο 20' το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στο 45' ισοφάρισε ο Μπαμπά με πέναλτι. Ο Τιάγκο Μέντες έκανε το 2-1 για τη Λιλ στο 71', ενώ ο Πόνσε σφράγισε το τρίποντο των "λιλουά", που ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη, σκαρφαλώνοντας στη 16η θέση.