Ήθελε Champions League και... πήγε στη Σάντερλαντ!

Ο Κρις Κόουλμαν αποφάσισε να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Ουαλίας και λίγες μέρες αφότου είχε δηλώσει ότι θέλει να βρεθεί σε σύλλογο που να συμμετέχει στο Champions League, επέλεξε... τη Σάντερλαντ!

Ο προπονητής που αναμφίβολα θα μείνει στην ιστορία του ουαλικού ποδοσφαίρου από τη στιγμή που το 2016, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση από το 1958, θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε επίπεδο συλλόγων.

Η Σάντερλαντ είναι η ομάδα με την οποία συμφώνησε και θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «μαυρόγατων», το βράδυ της προσεχούς Τρίτης, στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα της Championship.

Πάντως, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως μέχρι και την τελευταία στιγμή δήλωνε ότι υπήρχαν ακόμα πιθανότητες παραμονής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουαλίας, ότι είχε όμως φιλοδοξίες για να προπονήσει ομάδα Champions League και αντ' αυτού θα βρίσκεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!