Ποτσετίνο: ''Όλοι είδαν τι έγινε... ''

Οι αποφάσεις του Μάικ Ντιν ήταν το κύριο θέμα των δηλώσεων του Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά την ήττα (2-0) της Τότεναμ από την Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς». «Όλοι είδαν τι έγινε, είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση...» ανέφερε ο Αργεντινός προπονητής.  

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι σε θέμα τελικών προσπαθειών, κατοχής της μπάλας... Είμαι απογητευμένος γιατί η ομάδα μου κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια. Όλοι είδατε τι συνέβη και οι λεπτομέρειες που έκριναν το ματς ήταν εις βάρος μας. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου.

Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Έγινε ολοφάνερο ό,τι συνέβη. Το είδαν όλοι και από το γήπεδο και από την τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχθείς αφού χάσαμε το ματς. Πρέπει πλέον να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχει φάουλ πριν το πρώτο γκολ, ενώ και το γκολ προέρχεται από θέση οφσάιντ. Ίσως να ήταν οφσάιντ και το δεύτερο. Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδα του τοπ-6 οι λεπτομέρειες κρίνονται από εσένα, όμως μπορεί και ορισμένα πράγματα να γυρίσουν εις βάρος σου. Απέναντι στη Σουόνσι, πάλι με τον Ντιν διαιτητή, έγινε το ίδιο πράγμα.

Ο Τζάκα έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη και αυτή είναι ακόμα μια λεπτομέρεια που ήταν εις βάρος μας και έκρινε πολλά» ήταν τα λόγια του Ποτσετίνο.