Εύκολα η Μπάγερν

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερν, που κέρδισε με 3-0 την Άουγκσμπουργκ.

Ο Γιουπ Χάινκες είδε τους παίκτες του να κερδίζουν εύκολα με 3-0 την Άουγκσμπουργκ και να του κάνουν δώρο την 500ή νίκη του στην Bundesliga. Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά, ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και επέτρεψαν ελάχιστες φάσεις στους αντιπάλους τους.

Ζίλε, Λεβαντόφσκι και Χούμελς έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, πριν έρθει το γκολ για την Μπάγερν στο 31’ με τον Βιδάλ ύστερα από φάση διαρκείας, με τον Καϊούμπι να απειλεί για πρώτη φορά τον Ούλραϊχ στιγμές νωρίτερα στο 29’. Και όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0 στο 38’ τα πάντα τελείωσαν. Τι κι αν οι Βαυαροί κατέβασαν ταχύτητα; Είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με τον Λεβαντόφσκι (ανέβηκε στην 11η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga) να κάνει το τελικό 3-0 στο 48’. Οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος ήρθαν ξανά για τους γηπεδούχους, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Χούμελς, Ζίλε, Κίμιχ, Βιδάλ (80’ Ρούντι), Μαρτίνεθ, Χάμες, Ρόμπεν (78’ Τολισό), Μπερνάτ (74’ Αλάμπα), Λεβαντόφσκι

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Χιτς, Οπάρε, Ντάνσο, Γκουβελέου, Μαξ, Κεντίρα, Μπάιερ, Χέλερ (60’ Σμιντ), Γκρέγκοριτς, Καϊούμπι (69’ Σταφυλίδης), Φινμπόγκασον (83’ Γι)