Βενγκέρ: «Απαιτούνται καλά συμβόλαια σε Σάντσες- Εζίλ»!

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει… πάρει το μήνυμα πως μόνο εάν ικανοποιηθούν στο 100% οι απαιτήσεις των Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ η Άρσεναλ θα μπορεί να ελπίζει στην παραμονή και των δύο στην ομάδα. 

Ο Αλσατός τεχνικός αντιλαμβάνεται ότι οι δυσκολίες για το «ναι» των ποδοσφαιριστών είναι αρκετές, όμως θεωρεί πως εάν η διοίκηση αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη οι πιθανότητες για αίσια κατάληξη θα αυξηθούν!

«Η νίκη ενάντια στην Τότεναμ, ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα δεν είναι αρκετό για εκείνους για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Θα πρέπει οι όροι της συμφωνίας να είναι καλοί για εκείνους. Είμαι πεπεισμένος ότι αγαπούν την ομάδα, τον σύλλογο. Όλα θα αποφασιστούν. Πότε; Πραγματικά δεν ξέρω», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κόκκινων» και συνέχισε:

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει η… ποιότητα των συμβολαίων. Όλα πρέπει να γίνουν σωστά και να είναι χαρούμενοι και εκείνοι. Πιστεύω ότι θέλουν να μείνουν, όμως εκεί έξω υπάρχουν και άλλες τοπ ομάδες που επίσης προσφέρουν μεγάλα και καλά συμβόλαια».