Ζιντάν: «Ανατρέψιμη η διαφορά των δέκα βαθμών»

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να βρίσκεται δέκα πόντους πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν χάνει την αισιοδοξία και θεωρεί πως η κατάσταση είναι ανατρέψιμη.

Αισιόδοξος πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και την διαφορά των δέκα πόντων που έχει από την Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν στο πλαίσιο της λευκής ισοπαλίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ''Wanda Metropolitano''. 

Ο Γάλλος τεχνικός των μαδριλένων, υποστήριξε πως μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τα καλύτερα ωστόσο ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας είναι αυτός που πρέπει και υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν. 

«Δεν είναι το θέμα οι πόντοι. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και πολλούς πόντους μπροστά μας. Όπως παίξαμε κόντρα στην Ατλέτικο αξίζαμε κάτι παραπάνω. Χρειάζεται υπομονή και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς» είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «δεν βλέπω γιατί να μην είμαι αισιόδοξος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και αρκετοί διαθέσιμοι πόντοι. Δεν είναι μόνο δέκα. Κάποια στιγμή θα αλλάξει καθώς και η Μπάρσα δεν θα σκοράρει για πάντα και πρέπει να είμαστε εκεί να το εκμεταλλευτούμε. Είμαι στενοχωρημένος για την προσπάθεια των παικτών και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο».