Όταν o Ροναλντίνιο «σήκωσε» το Μπερναμπέου για να τον χειροκροτήσει!

Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια, ο "μάγος" Ροναλντίνιο πρόσφερε μία μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση στο 0-3 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ, αναγκάζοντας τους φίλους των Μαδριλένων να σηκωθούν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

Ηταν 19 Νοεμβρίου 2005 όταν ο Ροναλντίνιο στη δεύτερη μόλις σεζόν στου στη Βαρκελώνη πρόσφερε ένα από τα κορυφαία "one man show" που έχουν υπάρξει μέσα στο "Μπερναμπέου". Ο Βραζιλιάνος "μάγος" ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο εκκωφαντικό 0-3 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να φεύγουν με το διπλό για δεύτερη σερί χρονιά από το άντρο της μεγάλης αντιπάλους του, όταν προηγουμένως είχαν περάσει επτά χρόνια για να κερδίσουν στο συγκεκριμένο γήπεδο. 

Το σκορ άνοιξε από το 14' ο Σαμουέλ Ετό μετά από συνεργασία με τον 18χρονο τότε Λιονέλ Μέσι, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Ροναλντίνιο. Με μία απίθανη κούρσα από τα αριστερά στο 58', αφού πέρασε για... πλάκα τους Ράμος κι Ελγκέρα, άφησε όρθιο τον Κασίγιας στο εξαιρετικό του τελείωμα για το 0-2. Ωστόσο η  παράσταση του κορυφαίου βιρτουόζου που έχουμε δει, δεν τελείωνε εκεί. 

Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο 77', από την ίδια πλευρά με θύμα ξανά τον Ράμος, τον οποίο έκανε να βλέπει... εφιάλτες. Αφού τον πέρασε σαν σταματημένο, πλάσαρε ιδανικά και πάλι τον Κασίγιας και τότε ήταν που οι φίλοι της Ρεάλ -σε μία εκπληκτική στιγμή οπαδικού πολιτισμού- σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.