Ρίσκαρε και της βγήκε

Ρίσκαρε και της βγήκε σε πολύ καλό! Όταν αποφάσισε να τα παίξει όλα ή τίποτα, η Μάλαγα επιβραβεύθηκε και επικράτησε 3-2 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με ανατροπή στο ματς του «Ροσαλέδα»! Το «χρυσό» γκολ, ο Μπαστόν στο 84', έχοντας μπει με αλλαγή στο ματς...

Ο Ροζάλες με διαγώνιο σουτ από δεξιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 15ο λεπτό, ωστόσο ήταν άμεση η απάντηση από τη «Ντέπορ» που με τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, βρήκε δίχτυα με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι στο 23' για το 1-1.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σαμπντόρια – Γιουβέντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό, καλή μεταφορά της μπάλας στα δύο μισά του γηπέδου, είχε αρκετό ενδιαφέρον και η Κορούνια ολοκλήρωσε την ανατροπή στην έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Σαρ ακολούθησε τη φάση που έφτιαξε ο Λούκας στο 52', με τον πρώην φορ της Άρσεναλ να πλασάρει πάνω στον γκολκίπερ αλλά το «ριμπάουντ» να πέφτει στον συμπαίκτη του για το προβάδισμα με το 2-1.

Το «Ροσαλέδα» ξεσηκώθηκε ξανά στο αποτέλεσμα που απέφερε η πίεση των παικτών του Μίτσελ, αφού στο 63' ο Κάστρο κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα από κοντά, εντός της εστίας παρά την παρουσία δύο αμυντικών και του τερματοφύλακα κοντά του, γράφοντας το 2-2 και δίνοντας ξανά κουράγιο στην ομάδα του για το «τρίποντο» που ήταν... επιτακτική ανάγκη. Η Μάλαγα ρίσκαρε, ανέβασε κορμιά πάνω από τη μεσαία γραμμή με κίνδυνο να «χτυπηθεί» σημαντικά σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, αλλά δικαιώθηκε όταν ο Μπόρχα Μπαστόν με καταπληκτικό τελείωμα από εξαιρετική κάθετη που του έγινε, σκόραρε στο 84' για το τελικό 3-2!  

Με το «τρίποντο» αυτό, οι μέχρι πρότινος ουραγοί ευελπιστούν να... γυρίσει και ο διακόπτης ώστε να ξεφύγουν από την πολύ επικίνδυνη κατάσταση στα χαμηλά της βαθμολογίας.