ΗΤΤΑ από την Ίντερ για την Αταλάντα (βίντεο)

Ο φοβερός Μάουρο Ικάρντι «χτύπησε» δύο φορές με το κεφάλι στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

H ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν άφησε χαμένη την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει την 10η νίκη της σε 13 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα, κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας την φετινή σεζόν Αταλάντα, να προσπεράσει την Γιουβέντους και να πλησιάσει ξανά στο -2 την πρωτοπόρο Νάπολι, χάρη στη ρέντα και την κλάση του αρχηγού της, Μάουρο Ικάρντι.

O Ιταλός διεθνής επιθετικός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 40ο λεπτό, αστοχώντας από κοντά έπειτα από τη σέντρα του Αντόνιο Καντρέβα, ωστόσο «ρέφαρε» και με το παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας δύο φορές με δύσκολες κεφαλιές (51', 60') και φτάνοντας τα 13 τέρματα σε ισάριθμες συμμετοχές στην Serie A.

Με το αποψινό 2-0 επί της Αταλάντα, η αήττητη Ίντερ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 33 πόντους (10 νίκες - τρεις ισοπαλίες), άρα, στο πιο αμφίρροπο όπως εξελίσσεται πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, οι υποστηρικτές των «νερατζούρι» μπορούν ακόμη να ελπίζουν ότι θα κάνουν το «κόλπο γκρόσο» και θα το σηκώσουν.