Αήττητο τέλος για την Ίντερ με σοκαριστικό τρόπο! (βίντεο)

Η Ουντινέζε άλωσε το «Τζιουζέπε Μεάτσα» (1-3) και έγινε η πρώτη ομάδα που σπάει το φετινό αήττητο της Ίντερ που άντεξε στα δύσκολα και λύγισε στα εύκολα.

Το αήττητο δοκιμάστηκε σε έδρες που έκαιγαν. Εκεί, η Ίντερ έδειξε ψυχή, χαρακτήρα, πλάνο και άντεξε στις έδρες, τόσο της Νάπολι, όσο και της Γιουβέντους.

Η ομάδα του Σπαλέτι έφτασε ως την κορυφή της Serie A, ωστόσο οι «νερατζούρι» δεν πρόκειται να απολαύσουν για πολύ την θέα του ρετιρέ.

Η Ουντινέζε έκανε το μεγάλο κόλπο μες το Μιλάνο και με το εντυπωσιακό 1-3 έβαλε φωτιά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η άμυνα που αποτέλεσε το μεγάλο όπλο της ομάδας του Σπαλέτι ήταν αυτή τη φορά η αχίλλειος πτέρνα της. Μία προβολή από την μικρή περιοχή του αμαρκάριστου Λασάνια στο 14ο λεπτό έβαλε την ομάδα του Ούντινε μπροστά στο σκορ, όμως η απάντησή ήρθε άμεσα από τον Ικάρντι (16’, 1-1), ο οποίος έφτασε τα 17 γκολ φέτος (σε ισάριθμες αγωνιστικές) και μπήκε στο Τοp-10 των σκόρερ στην ιστορία της Ίντερ.

Ο 40χρονος Μπιτσάρι κράτησε το 1-1 με δύο απίθανες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Πέρισιτς (40’) και Καντρέβα (45’) και η Ουντινέζε με εντυπωσιακό τρόπο «έκλεψε» το ματς στην επανάκηψη.

Ένα χέρι του Σαντόν έφερε την εσχάτη των ποινών και ο Ντε Πάουλ με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 1-2 και η Ίντερ άρχισε να τρέμει στο γήπεδο. Οι «φριουλάνι» το κατάλαβαν και σε μία ακόμα φαρμακερή κόντρα ο Μπαράκ έκανε το 1-3 (77’), δίνοντας την χαριστική βολή στην Ίντερ που έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή της Serie A.