Βόλτα στην Μπολόνια και -1 η Γιούβε (Bίντεο)

Οι Μπιανκονέρι πέρασαν εύκολα (0-3) από το Renato Dall' Ara, προσπέρασαν την Ιντερ και είναι πάντα κολλητά στη Νάπολι.

Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση μετά την ήττα της Ιντερ από την Ουντινέζε και το έκανε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Οι Τορινέζοι δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά στο 27' η λάθος αντίδραση του Μιράντε στο φάουλ του Πιάνιτς έφερε το 0-1. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν αρκετά εύκολα για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Βόσνιο να χαφ να γράφει και ασίστ στο 36' για τον Μάντζουκιτς, ο οποίος κατέβασε και εκτέλεσε με το αριστερό (0-2). Το ματς, ουσιαστικά, είχε κριθεί αφού αρκούσε το να παραμείνει σοβαρή η Γιουβέντους, η οποία έκανε το 0-3, στο 64' με το σουτ του Ματουιντί εντός περιοχής για το πρώτο του γκολ ως Μπιανκονέρο.

Μπολόνια (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μιράντε, Μπαγέ, Γκονζάλες, Ελάντερ, Μαζίνα, Πόλι, Πούλγκαρ, Ντονσά (65' Φαλέτι), Βέρντι, Ντέστρο (53' Πέτκοβιτς), Ορζί (70' Κρέιτσι).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (86' Μαρκίζιο), Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (70' Μπερναρντέσκι), Ιγουαΐν, Μάντζουκιτς (76' Ντιμπάλα).