Ματσάρα με οκτώ γκολ στο «HDI-Arena»!

Ισόπαλες αναδείχθηκαν στην «HDI-Arena» (4-4), Ανόβερο και Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 17η αγωνιστική της Bundesliga. Βασικός για την Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Το Ανόβερο υποδέχτηκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 17η αγωνιστική της Bundesliga με τον Παναγιώτη Ρέτσο να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα των «Ασπιρίνων». Η αναμέτρηση άρχησε ιδανικά για του φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 11 λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Τζούλιαν Μπραντ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία σέντρα του Λαρς Μπέντερ.

Μετά το γκολ της Λεβερκούζεν το ματς πήρε... φωτία με το Ανόβερο να ισοφαρίζει στην επόμενη φάση με κεφαλιά από τον Ιλάς Μπεμπού και κατάφερε να φέρει... τούμπα το παιχνίδι στο 23' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκλας Φούλκρουγκ. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μόνο για τέσσερα λεπτά καθώς ο Αντμίρ Μεχμέντι έκανε το 2-2 για τις «Ασπιρίνες» μετά από ωραία συνεργασία με τον Καρίμ Μπελαράμπι, βέβαια στο γκολ φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Το πρώτο μέρος τελείωσε όπως άρχησε δηλαδή με γκολ αυτή τη φορά όμως για τους γηπςεδούχους καθώς μετά από ωραία αντεπίθεση ο Νίκλας Φούλκρουγκ με τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στον Φέλιξ Κλάους και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χέικο Χέλριχ έβαλε στο παιχνίδι τον ταλαντούχο επιθετικό, Λέον Μπέιλι και αυτός ένα λεπτό μετά στο 47' τον δικαίωσε αφού μετά από ωραία πάσα του Κάι Χάβερτς βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων τον οποίο πλάσαρε για να κάνει το 3-3. 

Το Ανόβερο είχε ευκαιρίες να προηγηθεί ξανά αλλά δεν τα κατάφερε και το... πλήρωσε στο 67' με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να κάνει το 4-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λέον Μπέιλι στην αναμέτρηση μετά από ωραία ασίστ του Αντμίρ Μεχμέντι.

Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ δεν τα παράτησε και στο 83 λεπτό ισοφάρισε καθώς μετά από φάση διαρκείας ο Τζούλιαν Κορμπ σε κενή εστία έκανε το 4-4 για τους γηπεδούχους το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.