Τα «παλιόπαιδα» της Λίβερπουλ έκρυψαν την μπάλα!

Με τεσσάρα στην έδρα της Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ έκανε το πιο πλήρες φετινό εκτός έδρας παιχνίδι της και σκαρφάλωσε ξανά στην τέταρτη θέση της Premier League.

Το παράδοξο για την Λίβερπουλ δεν είναι ότι σκόραρε τέσσερις φορές. Έχει ξαναβάλει τόσα γκολ κι ακόμα περισσότερα σε άλλα παιχνίδια. Το παράδοξο είναι ότι κράτησε το μηδέν πίσω. Το γεγονός ότι δεν απειλήθηκε κι έλεγξε τον ρυθμό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Οι «κόκκινοι» πέρασαν διά περιπάτου από την έδρα της Μπόρνμουθ και με το 0-4 προσπέρασαν την Άρσεναλ και σκαρφάλωσαν ξανά στην τέταρτη θέση.

Ένα εκπληκτικό σλάλομ του Φελίπε Κοουτίνιο, που ολοκληρώθηκε με τέλειο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κλοπ (20’, 0-1), η οποία έβαλε υποθήκη νίκης έξι λεπτά αργότερα με κεφαλιά «ψαράκι» του Λόβρεν!

Ο Σαλάχ ήταν και πάλι πιστός στο ραντεβού του με τα γκολ (έφτασε τα 20 στην φετινή περίοδο), με τον Αιγύπτιο να σημειώνει με περίτεχνη ενέργεια το 0-3 (44’), ενώ ο θρίαμβος της Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε στο 66ο λεπτό με τον Φιρμίνο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, σε μία κυριαρχική εμφάνιση των «κόκκινων», που έκαναν επίδειξη ανωτερότητας.