Κίνδυνος για μεταγραφές!

Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει αρχίσει έρευνα για τους Μπλε που φέρονται να έχουν παραβεί τους κανονισμούς σε 25 περιπτώσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών και όλοι στο Λονδίνο σκέφτονται μήπως έχουν τη μοίρα της Μπαρτσελόνα, της Ατλέτικο, της Ρεάλ!

Μετά από ειδοποίηση του συστήματος Transfer Matching System για τον Μπερτράν Τραορέ η FIFA άνοιξε φάκελο. Ο επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Τσέλσι την Πρωτοχρονιά του 2014, όταν συμπλήρωσε τα 18! Ωστόσο στη δημοσιότητα ήρθαν εικόνες του να παίζει με τους Μπλε σε φιλικό απέναντι στην Άρσεναλ στις 23 Οκτωβρίου 2011, όταν ήταν 16 ετών, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό, εκτός αν οι γονείς τους μεταναστεύσουν στη χώρα της ομάδας για λόγους που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Το TMS έχει ειδοποιήσει τη FIFA για 25 περιπτώσεις για τις οποίες η Τσέλσι φέρεται να μην... πήγε με τους κανονισμούς και η υπόθεση είναι στην κατοχή της πειθαρχικής επιτροπής. Μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να εξετάσει οποιαδήποτε απόκτηση ποδοσφαιριστή στις ακαδημίες σε βάθος δεκαετίας. Βέβαια, θα χρειαστούν μήνες για να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και η έρευνα δεν έχει προχωρήσει αρκετά.