Αυτό είναι το νούμερο που θα φορά ο Κοουτίνιο

Το νούμερο της φανέλας το οποίο θα φορά ο Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα αποκάλυψε η εφημερίδα "Mundo Deportivo" ενώ παράλληλα έκανε γνωστό σε ποιον παίκτη θα πάει η φανέλα με το νούμερο «7».

Μπορεί ο Φιλίπε Κοουτίνιο να είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα ωστόσο ακόμα ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα των «μπλαουγκράνα», λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό το νούμερο της φανέλας που θα φορά. Η εφημερίδα "Mundo Deportivo" σε σημερινό της δημοσίευμα προχωρά στην αποκάλυψη της επιλογής του νούμερου που έκανε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, αλλά και στον λόγο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η επιλογή του.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα ο Κοουτίνιο θα πάρει το νούμερο 14, το οποίο προς το παρόν ανήκει στον Χαβιέρ Μασεράνο, ο οποίος μετά τον προσεχή επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Εσπανιόλ θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο 33χρονος Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και την Hebei Fortune, κάτι που σημαίνει ότι η φανέλα του θα πάει σε νέο κάτοχο. Ωστόσο η εν λόγω εφημερίδα προχωρά ακόμα ένα βήμα παρακάτω, υποστηρίζοντας ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν πρόσφερε στον Κοουτίνιο την φανέλα με το «7» το οποίο φορούσε ο Αρντά Τουράν, καθώς αυτή προορίζεται για τον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος αποτελεί διακαή μεταγραφικό πόθο της ομάδας εν όψει του προσεχούς καλοκαιριου.