Θέλει να «κλέψει» τον Σάρι από την Νάπολι η Μίλαν!

Βλέποντας ότι η φετινή σεζόν εκτός απροόπτου είναι χαμένη, οι ιθύνοντες της Μίλαν έχουν προτεραιότητα το «χτίσιμο» για την νέα χρονιά και ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο κατάλληλος... αρχιτέκτονας.

Αν και αντιλήφθηκαν σχετικά καθυστερημένα ότι οι πολυδάπανες μεταγραφές δεν αρκούν απαραίτητα για την δημιουργία μίας ποιοτική ομάδας, οι διοικούντες της Μίλαν στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πρόσληψη ενός άξιου προπονητή που προσδώσει στους «ροσονέρι» ταυτότητα και συνοχή.

Το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι λοιπόν, είναι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Tuttosport, το τελευταίο που προστέθηκε στην λίστα σχετικά των αντικαταστατών του Τζενάρο Γκατούζο με χρονικό ορίζοντα πρόσληψης το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον νυν τεχνικό της Νάπολι θα προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, απολαβές σχεδόν διπλάσιες από αυτές που έχει στους «παρτενοπέι».

Μάλιστα, υπάρχει και ρήτρα να «σπάσει» το συμβόλαιό του (8 εκατομμύρια) την ώρα που ο Σάρι και στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στην Μίλαν, αλλά είχε την είχε απορρίψει καθώς δεν δεχόταν τις παρεμβάσεις του τότε προέδρου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.