Διαστημική Λάτσιο έτοιμη για σεντόνι!

Η Λάτσιο έχασε με τραυματισμό τον πρώτο σκόρερ της Serie A, Τσίρο Ιμόμπιλε όμως βρήκε τον τρόπο να διαλύσει με 5-1 την Κιέβο Βερόνα και να προσπεράσει την Ίντερ στην τρίτη θέση.

Παντού ακους και διαβάζεις για το εκπληκτικό ποδόσφαιρο της Νάπολι που κρύβει την μπάλα, για την αίσθηση υπεροχής που βγάζουν στο χορτάρι οι σταρ της Γιουβέντους, για την αμυντική μηχανή που έχει φτιάξει στην Ίντερ ο Σπαλέτι.

Την ίδια ώρα υπάρχει μία ομάδα που πετάει κάτω από τα ραντάρ και παράγει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην φετινή Serie A.

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι έχει φτιάξει μία υπέρ-επιθετική Λάτσιο, η οποία σε κάθε ματς χορταίνει από μπάλα τον κόσμο της, διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας και ήδη απολαμβάνει την τρίτη θέση που βγάζει στο επόμενο Champions League.

Τι κι αν οι «λατσιάλι» έχασαν με μυϊκό πρόβλημα στο πρώτο μέρος τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τσίρο Ιμόμπιλε; Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, διέσυραν με 5-1 την Κιέβο Βερόνα και προσπέρασαν την Ίντερ στην κούρσα της τρίτης θέσης!

Η έτερη ομάδα που αξίζει κανείς να δώσει λίγη περισσότερη σημασία είναι η Σαμπντόρια. Ο αειθαλής Φάμπιο Κουαλιαρέλα λίγο πριν γιορτάσει τα 35α του γενέθλια έκανε χατ-τρικ, έφτασε τα 15 γκολ (τρίτος σκόρερ στην Serie A) και οδήγησε την ομάδα της Γένοβας στο 3-1 επί της Φιορεντίνα, που την ανέβασαν στην 6η θέση και στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 21ης αγωνιστικής της Serie A:

Μπολόνια - Μπενεβέντο 3-0

(35’ Ντέστρο, 73’ Ντε Μαϊό, 88’ Τζεμαΐλι)

Λάτσιο - Κιέβο Βερόνα 5-1

(23’ Λουίς Αλμπέρτο, 32’, 68’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 84’ Μπάστος, 87’ Νάνι / 25’ Πουτσιαρέλι)

Σαμπντόρια - Φιορεντίνα 3-1

(30’, 60’ 68’ Κουαλιαρέλα / 80’ Κάρλος Σάντσες)

Σασουόλο - Τορίνο 1-1

(54’ Μπεράρντι / 26’ Όμπι)

Ουντινέζε - ΣΠΑΛ 1-1

(11’ Σαμίρ / 49’ Φλόκαρι)

Βερόνα - Κροτόνε 0-3

(3’ Μπαρμπέρις, 54’ Στόιαν, 67’ Ρίτσι)