Με ανατροπή και "φονικό δίδυμο" στο +16 η Μπάγερν Μονάχου

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 4-2 της Βέρντερ Βρέμης και άφησε 16 βαθμούς πίσω τους ανταγωνιστές της για τον τίτλο. Από δύο τέρματα Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση της «Allianz Arena», οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Ζερόμ Γκόντορφ να πλασάρει κάτω από τα πόδια του Σβεν Ούλραϊχ, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και πάσα του Μαξ Κρούζε, ωστόσο οι Βαυαροί ισοφάρισαν με τον Τόμας Μίλερ 16 λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, «χτυπώντας» δύο φορές με κεφαλιές (63', 76') και ενώ ενδιάμεσα η Βέρντερ Βρέμης είχε ισοφαρίσει προσωρινά, χάρη στο αυτογκόλ του Νίκλας Σούλε στο 74', για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου, η οποία έφτασε τους 47 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στο +16 από τις Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία, Γκλάντμπαχ που την ακολουθούν, και πάλι ο Τόμας Μίλερ στο 84ο λεπτό, αξιοποιώντας την υπέροχη μπαλιά του Χαμές Ροντρίγκες και φτάνοντας παράλληλα τα 100 τέρματα στην Bundesliga.