Show η Μπάρτσα με 5 γκολ στο β' μέρος! (Βίντεο)

Με απίθανη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα πέρασε από την δύσκολη έδρα της Μπέτις (0-5) και αύξησε την διαφορά από τους διώκτες της στο +11!

Κάθε φορά που αυτή η ομάδα παίζει απέναντι σε κάποια από τις πολλές Ρεάλ της Ισπανίας, δίνει το κάτι παραπάνω. Όπως και στο clasico της Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο στην έδρα της Ρεάλ Μπέτις, όμως στην επανάληψη ποιος είδε την ομάδα του Βαλβέερδε και δεν την φοβήθηκε;

Μία εντυπωσιακή ποδοσφαιρική παράσταση που ολοκληρώθηκε με το χορταστικό 0-5, με την τριπλέτα Μέσι, Λουίς Σουάρες, Ράκιτιτς να κάνει μαγικά πράγματα στο χορτάρι του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Για 59 λεπτά, οι βερδιμπλάνκος» με θαρραλέο, επιθετικό ποδόσφαιρο είχαν καταφέρει να μπλοκάρουν την μηχανή των Καταλανών, αλλά κάπου εκεί οι αντοχές τους τελείωσαν.

Μία φοβερή κάθετη του Λουίς Σουάρες, έδωσε στην ευκαιρία στον Ράκιτιτς να ανοίξει το σκορ (59’, 0-1) κι από εκεί και μετά το πάρτι ξεκίνησε.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε άμεσα την σκυτάλη σε μία φάση που η άμυνα των γηπεδούχων κοιμήθηκε (64’, 0-2) κι έκτοτε το ματς έγινε παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε για 7η συνεχόμενη αγωνιστική στην Primera Division με ένα όμορφο σκαστό βολέ (69’, 0-3) και άφησε την μπαγκέτα στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός μάγος με ένα πανέμορφο σόλο έκανε το 0-4 (80’) κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με νέα υπέροχη ενέργεια που έφερε το 0-5 με πλασέ του Λουίς Σουάρες.