Ατάκες-δηλητήριο από Μπερλουσκόνι για... Μίλαν και Γιουβέντους!

Η Μίλαν πανηγύρισε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα όμως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει πάψει καιρό να την παρακολουθεί και αποκάλυψε το "γιατί" σε τηλεοπτική εκπομπή. "Καρφί" και για την Γιουβέντους...

Δύο σερί επιτυχίες μετράει η Μίλαν στη Serie A με τη νίκη της επί των Κροτόνε (1-0 εντός) και Κάλιαρι (2-1 εκτός), δεν είναι όμως αρκετές ώστε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να ρίξει ένα βλέφαρο στην αγαπημένη του ομάδα.

Την αποκάλυψη την έκανε μάλιστα ο ίδιος όπου ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή: "Δεν την βλέπω πια γιατί το σύστημα με το οποίο παίζει (σ.σ. 4-3-3) είναι αντίθετο σε όλες τις ποδοσφαιρικές μου αρχές με τις οποίες έγινα ο πρόεδρος με τις περισσότερες επιτυχιές στην ιστορία του συλλόγου.
Δεν άκουσαν τις συμβουλές μου και προχώρησαν σε συγκεκριμένες επιλογές παικτών στις μεταγραφές", τόνισε ο "καβαλιέρε", ο οποίος μάλιστα υπεραμύνθηκε της επιλογής του να πουλήσει τους "ροσονέρι" στην εταιρία του Λι Γιονγκ Χονγκ, λέγοντας:

"Οι Κινέζοι επενδυτές κράτησαν την υπόσχεσή τους για 250.000.000 ευρώ σε μεταγραφές. Σε εμάς φαινόταν σωστό νούμερο για να ξαναφέρουμε την Μίλαν στα επίπεδα που την είχα εγώ".

Φυσικά, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Μίλαν δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει και τη...σπόντα του για την μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας τα τελευταία έξι χρόνια, Γιουβέντους, υποστηρίζοντας: "Καταφέρνει να είναι στην κορυφή όμως μέχρι τώρα δεν έχει κατακτήσει το Champions League".