O σταρ της Premier League που λίγο έλειψε να παίξει στο Χάρι Πότερ!

Λίγο μετά τη μεταγραφή του στην Έβερτον ο Θίο Γουόλκοτ προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη. Όχι όμως για τη νέα του ομάδα αλλά για τη (μη) συμμετοχή του στον... Χάρι Πότερ!

Ανεξάρτητα από τις κινηματογραφικές προτιμήσεις του καθενός, οι ταινίες του Χάρι Πότερ είναι... must για μικρούς και μεγάλους και όποιος "σέβεται" την αγάπη του προς τη μεγάλη οθόνη θα έχει σίγουρα δει έστω και μία ταινία με τις περιπέτειες του Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Υπάρχει όμως και κάποιος που δεν είναι ηθοποιός αλλά πρωταγωνιστής στην Premier League και όμως έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει μία cameo εμφάνιση στην πέμπτη έκδοση της ταινίας (O Xάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα) το 2007, κάτι όμως που δεν έγινε επειδή δεν είχε χρόνο!

Αυτός είναι ο Θίο Γουόλκοτ, με τον νυν άσο της Έβερτον και επί 11 χρόνια της Άρσεναλ να ομολογεί πως το 2007, σε ηλικία 18 ετών, είχε την ευκαιρία να πάρει ζήσει μία αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία αφού ο θείος του Ντέιβιντ Γέιτς ήταν ο σκηνοθέτης...

 


 
Σε αντίθεση όμως με άλλα μέλη της οικογένειάς του που κατάφεραν να ζήσουν την εμπειρία, ο τότε άσος της Άρσεναλ την έχασε καθώς δεν μπορούσε να βρει διαθέσιμο χρόνο!

"Ο θείος μου, Ντέιβιντ Γέιτς, ήταν ο σκηνοθέτης οπότε προσπάθησε να με βάλει στην ταινία όμως δεν είχα το χρόνο για να το κάνω. Έπαιρνε πολλή ώρα.

Ήθελε να με βάλει να πάρω μέρος σε ένα από τα παιχνίδια Quidditch με τη μπάλα και όλα αυτά. Δεν είχα χρόνο τότε αλλά θα περνούσα ωραία.

Πήρε μέρος στα γυρίσματα η σύζυγός μου Μελ, όπως επίσης ο πατέρας μου και ο αδερφός μου", δήλωσε ο Γουόλκοτ.


 
Σημείωνεται πως από τότε ο Γουόλκοτ πέρασε μία... ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στην Άρσεναλ για να φτάσει τελικά το Ιανουάριος του 2018 και η Έβερτον να δαπαντήσει 20.000.000 λίρες για να τον κάνει δικό της και τον ίδιο να κάνει ντεμπούτο με τη μπλε φανέλα στο 1-1 του περασμένου Σαββάτου με την Γουέστ Μπρομ...