Νίκησε και περιμένει... Νάπολι (στιγμιότυπα)

Ένα γκολ του Άλεξ Σάντρο στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε αρκετό στην Γιουβέντους ώστε να νικήσει στο εκτός έδρας ντέρμπι (0-1) την Τορίνο και να περάσει προσωρινά στην κορυφή, εν αναμονή του αγώνα της Νάπολι.

Στο «Derby della Mole», οι φιλοξενούμενοι «έχασαν» στο 15ο λεπτό τον Ιγκουαΐν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ωστόσο παρά την απουσία του Αργεντινού δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Στο 20' ο Ντε Σιλβέστρι απομάκρυνε πάνω στην γραμμή σουτ του Ντάγκλας Κόστα για να έρθει εντέλει το τέρμα 13 λεπτά αργότερα. 

Μετά από κούρσα του Άλεξ Σάντρο στην μεσαία γραμμή, η μπάλα πέρασε στον Μπερναντέσκι ο οποίος με παράλληλη σέντρα βρήκε στην «καρδιά» της άμυνας τον αμαρκάριστο Βραζιλιάνο που είχε κάνει κίνηση φορ και σημείωσε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «γκρανάτα» του Βάλτερ Ματσάρι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η ομάδα του Αλέγκρι έκανε άψογη διαχείριση του προβαδίσματός της και παρά το γεγονός πως απώλεσε καλή ευκαιρία με τον Ντιμπάλα στο 66' πήρε σημαντικό τρίποντο. Με την νίκη αυτή η Γιουβέντους ανέβηκε πρώτη με 65 πόντους, δύο μπροστά από την Νάπολι που αγωνίζεται αργότερα με την ΣΠΑΛ. Η Τορίνο στον αντίποδα έμεινε στους 36 βαθμούς και έχασε έδαφος στην μάχη για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.