«Θα πλήρωνα για να μείνω στην Βαλένθια»

Ο Τζόφρι Kοντόγκμπια μοιάζει αποφασισμένος να παραμείνει πάση θυσία στην Βαλένθια, όντας διατεθειμένος ακόμη και να πληρώσει από την... τσέπη του.

Ο δανεισμός του στην Βαλένθια απεδείχθη άκρως ευεργετικός για τον Τζόφρι Κοντόγκμπια, με τον Γάλλο να παραχωρείται από την Ίντερ στις «νυχτερίδες» για την τρέχουσα σεζόν και να βγάζει μάτια.

Μάλιστα ο ίδιος επεσήμανε ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Βαλένθια, δηλώνοντας αποφασισμένος ακόμη και να πληρώσει από την... τσέπη του τα 25 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του.

«Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της Βαλένθια ένα χρόνο πριν έρθω δανεικός, αλλά πείστηκα να παραμείνω στην Ίντερ μέχρι τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα ο Μαρθελίνο. Μίλησα με το Μαρθελίνο και το Ματέου Αλεμάνι και μου υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει συνέπεια όσον αφορά τη μεταγραφή. Τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν η σωστή στιγμή να παραμείνω.

Ο προπονητής μου ξεκαθάρισε πως με εμπιστεύεται πλήρως και αυτό σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή. Προερχόμουν από μία δύσκολη χρονιά και αυτό με βοήθησε να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Έχω συμμάχους και τους οπαδούς μας καθώς και οι ίδιοι απαιτούν από τη διοίκηση να παραμείνω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και έχω όλα όσα χρειάζομαι για να εγκατασταθώ. Θα πλήρωνα και τα 25 εκατομμύρια ευρώ για να με αγοράσουν» δήλωσε στο Cadena Ser.