Με ανατροπή η Μονακό

Η Μονακό δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση της Ligue 1. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λιλ, έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (2-1) χάρη στα γκολ των Ρόνι Λόπες και Γιόβετιτς. Ολοταχώς προς τη Ligue 2 οι "ντογκ".

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τότε που εκατοντάδες οπαδοί της Λιλ εισέβαλαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τους εμβρόντητους παίκτες της ομάδας τους, μετά από την ισοπαλία με τη Μονπελιέ που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Στους "ντογκ" το κλίμα είναι βαρύ και μη αναστρέψιμο. Προηγήθηκαν με τον Μοτίμπα στο "Louis II", αλλά δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν επιτυχώς το προβάδισμα που απέκτησαν.

Ο Ρόνι Λόπες ισοφάρισε πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι έφθασαν στη νίκη και την ανατροπή με το γκολ του Γιόβετιτς στο 61'.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι, Τίλεμανς, Ζοάο Μοουτίνιο, Ρόνι Λόπες (88' Εν'Ντοράμ), Λεμάρ, Μπαλντέ (46' Γιόβετιτς), Φαλκάο (76' Γκεζάλ).

ΛΙΛ: Μαϊνιάν, Έντγκαρ Ιέ, Σουμαορό (80' Μαλκουί), Αλόνσο, Μπαλό Τουρέ, Αμαντού, Τιάγκο Μάια, Τιάγκο Μέντες, Μπενζιά (75' Λουίζ Αραούζο), Πεπέ, Μοτίμπα (75' Μπαλούλι).