Σαλάχ..ατελείωτη ευχαρίστηση! (βίντεο)

Το χιόνι έπεφτε, όμως ο Σαλάχ γινόταν όλο και πιο καυτός. Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ έκανε μαγικά πράγματα, έβαλε την Αίγυπτο στη λίστα με τα χατ-τρικ στην PL και με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε έφτασε τα 28 στο πρωτάθλημα και πάει για το Χρυσό Παπούτσι. 

Ο Σαλάχ έφτασε επίσης τα 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος σκόρερ των Reds. Με αγώνα περισσότερο η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ πήγε στο -2 από την Γιουνάιτεντ και το +7 από την 5η θέση και την Τσέλσι. Αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο μέρος ο Τσαν, δοκάρι είχε η Γουότφορντ.

Σε ματς σαν και αυτό, τα πολλά λόγια είναι μάλλον περιττά. Ο Σαλάχ φρόντισε από πολύ νωρίς να ζεσταθούν όλοι όσοι πήγαν στο Anfield για να δουν την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ. Μόλις στο 4' ο 25χρονος έκανε ντρίμπλα α λα Μέσι στον Μπόατενγκ και αφού άφησε στο έδαφος τον Μπρίτος νίκησε με το δεξί τον Καρνέζη (1-0). Το ματς ήταν πολύ χαλαρό και ήσυχο στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, με τη φάση του 39' να ξεχωρίζει όταν ο Φιρμίνο έκανε ντρίμπλα-τακουνάκι και αριστερό σουτ το οποίο έβγαλε ο Καρνέζης, όμως στο 43' ο Σαλάχ σκόραρε ξανά όταν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά τη σέντρα του Ρόμπερτσον (2-0).

Ούτε στο δεύτερο μέρος ο Σαλάχ άφησε πολλά πράγματα σε άλλον. Στο 49' έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φιρμίνο με τρομερό τακουνάκι το 3-0 και στο 52' η Γουότφορντ είχε την καλύτερη φάση της με τον Ρομπέρτο Περέιρα να στέλνει την μπάλα στο οριζόνιο με απευθείας φάουλ. Στο 77' έκανε το 4-0 ο Σαλάχ, ο οποίος με φανταστική προσποίηση απέφυγε τρεις και εν στάσει βρήκε τη γωνία. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 85' με βολέ μέσα από την περιοχή ύστερα από επέμβαση του Καρνέζη σε σουτ Ινγκς σε μια φάση που είχε ξεκινήσει ο ίδιος.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Γκόμες, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ (71' Τσάμπερλεϊν), Τσαν (27' Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (79' Ινγκς).

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Καρνέζης, Μπρίτος (81' Γιάνμαατ), Πρεντλ, Μαριάπα, Χολέμπας, Φεμενία, Ντουκουρέ, Καπού, Περέιρα, Ριτσάρλισον (65' Χιούζ), Ντίνι (70' Οκάκα).