Στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ (βίντεο)

Η Γιουνάιτεντ άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από την Σεβίλλη, κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Γιουνάιτεντ έψαχνε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Σεβίλλη στο Champions League και μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά έκανε τη... δουλειά, κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον και θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, με τον Λουκάκου να συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει σε κάθε γύρο του θεσμού, κάνοντας το 1-0 στο 37΄με κεφαλιά από κοντά ύστερα από σέντρα του Μάτιτς. Μέχρι εκείνο το σημείο η καλύτερη ευκαιρία είχε χαθεί για τους κόκκινους διάβολους, με την προσπάθεια του Σμόλινγκ να σταματάει στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο, βγήκαν από το καβούκι τους και έβαλαν δύσκολα την Γιουνάιτεντ, που είχε σε πολύ καλή μέρα τον Ρομέρο στην εστία. Γκρος και Λοκάντια έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες για την Μπράιτον, που δεν βρήκε το γκολ και τα πάντα τελείωσαν στο 83’, όταν ο Μάτιτς έκανε το 2-0 και σφράγισε την πρόκριση για την Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρομέρο, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπαγί, Σο (46’ Γιανγκ), Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (75’ Ράσφορντ), Λίνγκαρντ (89’ Φελαϊνί), Μαρσιάλ, Λουκάκου

Μπράιτον (Κρις Χιούτον): Κρουλ, Ζούτνερ, Ντάφι, Ντανκ, Σκελότο, Καγιάλ, Πρέπερ, Μαρτς (68’ Ισκιέρδο), Γκρος, Ουγιόα (76’ Μάρεϊ), Λοκάντια