Φέργκιουσον για Βενγκέρ: «Ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της Premier League»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο τον Αρσέν Βεγνκέρ, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Premier League.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη μεγάλη είδηση.

«Τον σέβομαι πολύ, όπως και τη δουλειά που έκανε στην Άρσεναλ. Είχε το ταλέντο, τον επαγγελματισμό και την αποφασιστικότητα, που του επέτρεψαν να ασχοληθεί για 22 χρόνια κάνοντας τη δουλειά που λατρεύει. Σε μία εποχή που οι προπονητές κάποιες φορές αντέχουν για 1-2 σεζόν, δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας του να βρεθεί για μία ζωή σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Άρσεναλ. Είμαι ευχαριστημένος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε αυτό το σημείο της σεζόν, καθώς θα μπορέσει να έχει την έξοδο που του αξίζει. Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Premier League και είμαι περήφανος που ήμουν αντίπαλος, συνάδελφος και φίλος με έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο», ήταν η δήλωση του Σκωτσέζου τεχνικού.