Μετά τη Ρεάλ ο Μουρίνιο χώρισε και τ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ

Τα ίδια... Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου για τον Ζοζέ Μουρίνιο που φέρεται να έχει "κόψει" στη μέση τ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ.

Τι ήταν αυτό που έκανε τους ποδοσφαιριστές να κοιτάζονται περίεργα μεταξύ τους;Η σκανδαλοθηρική "Sun" αποκαλύπτει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο βιώνει εποχές Ρεάλ Μαδρίτης στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είναι μοιρασμένοι σε δύο "στρατόπεδα" στα ενδότερα της Γιουνάιτεντ, εξαιτίας του Πορτογάλου, κι όλα αυτά στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Μπράιτον.

Στο συγκεκριμένο ματς ο "Special One" φέρεται να εκθείασε τον Μάτιτς, μειώνοντας παράλληλα τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι μόνο ο Σέρβος κουράζεται μέσα στο γήπεδο και οι υπόλοιποι... κοιτούν.

Από εκείνη τη στιγμή γράφουν οι Άγγλοι ότι το... γυαλί ράγισε, ενώ ο Μουρίνιο συνέχισε τις προσωπικές κόντρες με ποδοσφαιριστές του όπως ο Σο, ο Λουκάκου και ο Πογκμπά.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί στον Μουρίνιο και στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν κατηγόρησε τον Κασίγιας πως ήταν ο... ποντικός των αποδυτηρίων που "έσπαγε" θέματα στη δημοσιογράφο σύζυγό του.