Λάτσιο και Ίντερ βαδίζουν χέρι-χέρι (στιγμιότυπα)

Χαμός για τα δύο τελευταία εισιτήρια για το Champions League, αφού Λάτσιο και Ίντερ κέρδισαν για μία ακόμα φορά και αναπνέουν πια στον σβέρκο της Ρόμα.

Στην σκιά του μεγάλου ντέρμπι της Γιουβέντους με την Νάπολι, που πιθανότατα θα κρίνει τον φετινό τίτλο της Serie A, μαίνεται μία ακόμα μάχη, αυτά για τα δύο υπολειπόμενα εισιτήρια του Champions League, τα οποία διεκδικούν τρεις ομάδες επί ίσοις όροις.

Η Ρόμα δεν είχε πρόβλημα το Σάββατο απέναντι στην ΣΠΑΛ, όμως με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συμπεριφέρθηκε και η ισόβαθμη στους 67 βαθμούς Λάτσιο.

Οι «λατσιάλι» που έχουν μακράν την πιο παραγωγική επίθεση στην Serie A, δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Σαμπντόρια (4-0), με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να προσθέτει ακόμα δύο γκολ στην φετινή του συγκομιδή και να φτάνει τα 29 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το προσωπικό του ρεκόρ (28), που κρατούσε από τη σεζόν 2011-12 με την φανέλα της Πεσκάρα.

Από κοντά και η Ίντερ που αγχώθηκε στην Βερόνα απέναντι στην τοπική Κιέβο, όμως χάρη στο 1-2, βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω τους. Οι συνήθεις ύποπτοι Ικάρντι και Πέρισιτς καθάρισαν για την ομάδα του Σπαλέτι, που ενδεχομένως την τελευταία αγωνιστική να παίξει τα ρέστα της στην εκτός έδρας αναμέτρηση στο «Ολίμπικο» με την Λάτσιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 34ης αγωνιστικής της Serie A

Αταλάντα - Τορίνο 2-1

(53’ Φρόιλερ, 63’ Χόσενς / 56’ Λιάιτς)

Κιέβο Βερόνα - Ίντερ 1-2

(90' Στεπίνσκι / 52’ Ικάρντι, 61’ Πέρισιτς)

Λάτσιο - Σαμπντόρια 4-0

(32’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 43’ Ντε Φράι, 85’, 88’ Ιμόμπιλε)

Ουντινέζε - Κροτόνε 1-2

(6’ Λαζάνια / 7’ Σίμι, 86’ Φαραόνι)