Θέλει τον Ινιέστα στην Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Αντρές Ινιέστα, παρότι ο 33χρονος Ισπανός φημολογείται ότι βρίσκεται μια... ανάσα από ομάδα της Κίνας. Πως; Διαβάστε το στόρι...

Ο Αντρές Ινιέστα, φέρεται να βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στην Κίνα και με το άλλο μισό στην Ευρώπη, και αυτό διότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Στην Ισπανία, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 33χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών τις προθέσεις του, θεωρώντας το ταξίδι στην Άπω Ανατολή δεδομένο, ωστόσο, διευκρινίζουν πως υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι για παραμονή στην "Γηραιά Ήπειρο".

Τα σημερινά ρεπορτάζ στην ιβηρική χερσόνησο, πάνε το θέμα λίγο παραπέρα και τονίζουν ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα που συνεργάστηκε μαζί του τη "χρυσή" περίοδο της Μπαρτσελόνα (2008-2012), ετοιμάζει το... κόλπο γκρόσο θέλοντας να κάνει τον Ινιέστα "πολίτη".

Ο Καταλανός τεχνικός, έχει ως... σύμμαχο το δέλεαρ του Champions League που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην έκβαση των συζητήσεων, εάν αυτές υπάρξουν. Μένει να φανεί, πλέον, αν το "ψηστήρι" του Γκουαρδιόλα θα πιάσει τόπο, αρπάζοντας τον Ινιέστα από τα χέρια των Κινέζων.