Το πρώτο "κανόνι" με τα "καυτά" φιλιά του!

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν "τρελαίνει" μόνο τους φανς της Λάτσιο με τα απίστευτα κατορθώματά του με τη φανέλα των πρωτευουσιάνων αλλά και το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό της γειτονικής χώρας ελέω της εντυπωσιακής συντρόφου του.

Μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να έχουν πέσει τη φετινή σεζόν στον Μοχάμεντ Σαλάχ με τα... πράματα και θάματα που κάνει φέτος με τη φανέλα της Λίβερπουλ, μετρώντας ήδη 31 γκολ στην Premier League και 41 σε όλες τις διοργανώσεις (καλπάζει στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι), ωστόσο η φετινή πορεία του Τσίρο Ιμόμπιλε θα πρέπει να γίνει αντικείμενο... μελέτης.

Ο Ιταλός διεθνής φορ άφησε την πατρίδα του μετα από σούπερ σεζόν με την Τορίνο και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω σχεδόν "τελειωμένος", με την Λάτσιο να του δίνει την ευκαιρία και εκείνον να την δικαιώνει στο... 1000%!

Είναι η βασική επιθετική της αιχμή την τελευταία διετία, όπου οι "λατσιάλι" είναι άκρως ανταγωνιστικοί, ενώ φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και μάλιστα με ένα εκπληκτικό νούμερο, αφού μετράει ήδη 29 γκολ στις πρώτες 34 αγωνιστικές έναντι 26 του άμεσου διώκτη του, Μάουρο Ικάρντι.

Βέβαια, ο βραχύσωμος φορ δεν είναι διάσημος μόνο για την εκτελεστική του δεινότητα που τον έχει μετατρέψει σε "λίρα εκατό" για την Λάτσιο αλλά και για το μεγάλο του αμόρε με την Τζέσικα Μελένα, με το ζευγάρι να έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου εδώ και χρόνια και να δείχνει κάθε ημέρα πιο ερωτευμένο από ποτέ.