Τσάμπερλεϊν: «Είμαι διαλυμένος, τίποτα δεν συγκρίνεται με τον φίλο της Λίβερπουλ»

Απογοητευμένος με τον σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα του στερήσει την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, τονίζοντας πως δεν υπάρχει σύγκριση με τον άτυχο φίλο της Λίβερπουλ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «ρεντς» αποχώρησε με ρήξη χιαστού, όμως για τον ίδιο κάθετι ωχριά μπροστά στον κίνδυνο για την ίδια τη ζωή τον οποίο καλείται να νικήσει ο φίλος της Λίβερπουλ που είναι σε κομματώδη κατάσταση.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο Instagram:«Είμαι απόλυτα συντετριμμένος με αυτόν τον τραυματισμό σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Είμαι διαλυμένος που δεν θα μπορώ πλέον να συμμετέχω στους αγώνες μας για το Champions League, και ούτε σε αυτούς της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όμως τώρα, πρέπει να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας. Ξέρω ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται για να πετύχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ωστόσο, όλα αυτά ωχριούν μπροστά σε αυτά που περνάει η οικογένεια του φιλάθλου που χτυπήθηκε. Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και μαζί με τους αγαπημένους του. Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια, τα μηνύματα και την συμπαράσταση. Τα λέμε σύντομα. #YNWA»