Σοκ για Σίτι!

Εκτός Κυπέλλου η Μάντσεστερ Σίτι, που υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-0 από την Μίντλσμπρο.

Η Μίντλσμπρο πήρε μεγάλη πρόκριση στο Μάντσεστερ, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Σίτι, που έχασε σερί ματς εντός έδρας για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια και προβλημάτισε μετά το ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά, όμως η πρώτη ευκαιρία χάθηκε για τους πολίτες με τον Γιόβετιτς στο 5’. Η Μίντλσμπρο έφτασε στο γκολ στο 19’ με τον Τόμλιν, όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ, με το ματς να είναι ανοιχτό και τον Αγιάλα να απειλεί τον Καμπαγιέρο στο 26’. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Πελεγκρίνι πάτησαν το γκάζι, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τομάς, με τους Γιόβετιτς, Μίλνερ και Σίλβα να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Γιόβετιτς να απειλεί ξανά για τη Σίτι (50’) και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα. Στο 53’ ο Φερνάντο έκανε το λάθος και ο Μπάμφορντ, που είναι δανεικός από την Τσέλσι, το εκμεταλλεύτηκε, για να κάνει το 0-1! Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, μετά από λάθος του Καμπαγιέρο ο Τόμλιν παραλίγο να κάνει και το 0-2, όμως ο Αργεντίνος έσωσε.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, με τον Τόμλιν να έχει δοκάρι για την Μίντλσμπρο στο 64’ και τον Αγουέρο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για τη Σίτι στο 73’! Στο 89’ ήταν η σειρά του Λάμπαρντ να στείλει την μπάλα στο δοκάρι και να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, όμως τα πάντα τελείωσαν στις καθυστερήσεις, όταν ο Κίκε έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το τελικό 0-2!

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr