"Eίναι ντροπή, αλλά..."

Με δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από την Μπράντφορντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε ότι ντρέπεται για τον αποκλεισμό, αλλά από την άλλη σέβεται τον αντίπαλο γι' αυτό το σπουδαίο του επίτευγμα.

Τι είπε ο τεχνικός της Τσέλσι:

"Τι έγινε; Aπλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, που είναι όμορφο και νομίζω αυτή είναι η ομορφιά του, όταν μία πολύ καλύτερη ομάδα μπορεί να χάσει, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί σε κάποιο άλλο άθλημα. Σε αυτή τη χώρα και σε αυτή τη διοργάνωση είναι πιο πιθανό να συμβεί γιατί η νοοτροπία των μικρών ομάδων είναι πραγματικά σπουδαία και η πίστη, η συμπεριφορά, ο τρόπος που απολαμβάνουν το παιχνίδι παρότι ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν με 4-0, 5-0 ή ακόμα και 6-0. Η μία όψη του νομίσματος είναι ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το σέβομαι, ιδιαίτερα αυτούς που έγραψαν ιστορία για την ομάδα τους".

Από την άλλη, είναι ντροπή να χάνουμε από μία ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία. Πρέπει να νιώθουμε ντροπή, όλοι εμείς και οι παίκτες. Η ποιότητα είναι τόσο μεγάλη και πρέπει να νιώθουν ντροπιασμένοι. Δεν νιώθω άσχημα, γιατί το είδα και προετοίμασα τους παίκτες μου γι' αυτό, ενώ και στο ημίχρονο τους είχα προειδοποιήσει τι μπορεί να συμβεί. Σίγουρα, είμαι κι εγώ υπεύθυνος γι' αυτό. Ίσως, δεν πέρασα το μήνυμα σε αυτούς να καταλάβουν ότι μπορούσαμε να αποκλειστούμε. Πρέπει να ασκήσω κριτική στην Τσέλσι, στον εαυτό μου, στους παίκτες, αλλά από την άλλη σέβομαι τον αντίπαλο γι' αυτή τη μεγάλη του επιτυχία, αν και δεν ήθελα να ήμουν μέρος αυτής της ομορφιάς της διοργάνωσης".