Show Griezmann!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν συνεχίζει το σλάλομ του και με δύο γκολ οδήγησε την Ατλέτικο στο 3-1 επί της Βαγιεκάνο και στο -4 από την κορυφή.

Η ταχύτητα του ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει η άμυνα της Βαγιεκάνο. Ούτως ή άλλως ήταν λάθος στημένη, για να μπορέσει να βγάλει άκρη με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Και δεν έφτανε που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν ψηλά, έκαναν και αβίαστα λάθη. Η εύλογη συνέπεια στο «Βιθέντε Καλδερόν» ήταν η ήττα και αυτή ήρθε με 3-1. Η Ατλέτικο έχει γενικότερα τον Γάλλο επιθετικό σε τρελά κέφια και εκείνος είναι που την οδηγεί στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν

Στο 12' και στο 22' συνέβη ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Ο Γκριεζμάν βρέθηκε στην πλάτη της οπισθοφυλακής, έτρεξε ολομόναχος και πλάσαρε χαλαρά, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στους Ροχιμπλάνκος. Ετσι έφτασε τα 10 στη σεζόν και έγινε ο τρίτος Γάλλος με 50+ γκολ στην ιστορία της Primera.

Στο 35' μείωσε με ωραίο μακρινό πλασέ ο Τρασόρας, αλλά στο 57' ήρθε το 3-1. Ο Γκριεζμάν εκτέλεσε κόρνερ και η κάμερα έπιασε τον Χοσέ Μαρία Χιμένες να γελάει και να λέει «δεν το έβαλα εγώ». Ο πιτσιρικάς αμυντικός της Ατλέτικο είχε δίκιο: ήταν αυτογκόλ του Μανούτσο. Στο 90' ο Γκριεζμάν άγγιξε το χατ τρικ, όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι χαμηλά. Κάπως έτσι οι Μαδριλένοι παρέμειναν στο -4 από την κορυφή και ετοιμάζονται για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα.

gazzetta.gr