«Θέλει να μείνω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Νάνι μίλησε για την σωστή απόφασή του να πάει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως δανεικός, τονίζοντας ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τον κρατήσει!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια. Ότι δεν τον υπολόγιζαν γραφόταν σχεδόν κάθε μέρα στον Τύπο, ενώ κάποια άλλα Μέσα τον είχαν έτοιμο για τη Γιουβέντους. Εκείνος, ωστόσο, φέτος είναι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου ψάχνει την ποδοσφαιρική του αναγέννηση. Σε δηλώσεις του, μιλάει για την απόφασή του και και ξεκαθαρίζει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον κρατήσουν.

«Απλά χρειάζομαι κάποιον να πιστέψει σε μένα, να εμπιστευτεί εμένα και τη ποιότητά μου, να μου δώσει την ευκαιρία να τους το δείξω στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά στην «BT Sport» ο Νάνι και συνέχισε:
 
«Είναι μια εμπειρία που την ήθελα πολύ και χρειαζόταν επειδή τις προηγούμενες δύο σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχα τόσους πολλούς τραυματισμούς και ήμουν πολύ ανήσυχος με τόσα που μου είχαν συμβεί».
 
Όσο για το αν κρατάει κακία στον Φαν Χάαλ και την ομάδα που τον άφησε να φύγει ξεκαθάρισε: «Όχι, επειδή ο σύλλογος ξέρει την αξία μου και θέλουν να μείνω. Ήταν επιλογή μου να φύγω από το σύλλογο και ήταν μια καλή απόφαση επειδή ήξερα ότι αν έμενα άλλη μία σεζόν στο "Ολντ Τράφορντ" θα ήταν πολύ δύσκολα για μένα».

Πηγή: gazzetta.gr