Τα... γκρέμισε όλα η Ιντερ

Μετά το 0-0 με την Εμπολι, η Ιντερ έχασε από την Τορίνο στο Μιλάνο (0-1) με γκολ στο 94' και κατέστρεψε ό,τι είχε φτιάξει.

Οι Νερατζούρι δεν κατάφεραν ποτέ να επιβληθούν της σούπερ μαχητικής Τορίνο και αφού έμειναν για δεύτερο σερί ματς στην Serie A χωρίς γκολ ηττήθηκαν στο «Μεάτσα» και απομακρύνθηκαν από την 3η θέση και το Champions League. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη -εντός ή εκτός έδρας- της Τορίνο σε βάρος της Ιντερ από το 1994, ενώ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» είχε να πάρει τρίποντο από το 1988.

Ο Ποντόλσκι είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους αλλά ο Παντέλι τον νίκησε και ο Μαξίμοβιτς έκανε έγκαιρη επέμβαση πριν ο Παλάσιο κάνει τη ζημιά μετά την πάσα του Κόβατσιτς. Ο Ικάρντι θα μπορούσε σε 1-2 περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ και η Ιντερ έχασε έναν ακόμα αμυντικό, αφού στο 44' ο Ααντρεόλι έδωσε τη θέση του στον Ρανόκια. Κίτρινη είδε ο Ντ' Αμπρόζιο και δεν παίζει την επόμενη αγωνιστική με την Σασουόλο.

Οπως και στο πρώτο μέρος, ο Ποντόλσκι δοκίμασε σουτ αλλά η μπάλα πήγε στα γάντια του Παντέλι, με τον Μαντσίνι να βάζει τον Σακίρι και τον Ελβετό να δημιουργεί κάποια κινητικότητα και να είναι δημιουργικός. Εκτός με τραυματισμό αποχώρησε και ο Ντ' Αμπρόζιο στη συνέχεια και η Τορίνο πίστεψε ότι μπορεί να το αποτέλεσμα και είχε ευκαιρίες με τον Κουαλιαρέλα τον οποίο νίκησε ο Βίντιτς και ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Μολινάρο.

Η Ιντερ φάνηκε ότι οδεύει προς δεύτερη σερί λευκή ισοπαλία, όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο 94'. Υστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάξι Λόπες πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Εμιλιάνο Μορέτι αμαρκάριστος στην μιρκή περιοχή έγραψε το τελικό 0-1.

Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Βίντιτς, Αντρεόλι (44' Ρανόκια), Ντ' Αμπρόζιο (56' Σακίρι), Ομπι, Κουζμάνοβιτς, Γκουαρίν, Ποντόλσκι, Κόβατσιτς, Παλάσιο (66' Ντόνκορ), Ικάρντι.

Τορίνο (Τζανπιέρο Βεντούρα): Παντέλι, Μορέτι, Γκλικ, Μαξίμοβιτς, Μολινάρο, Νταρμιάν, Φάρνερουντ (66' Ελ Καντουρί), Γκάτσι, Μπενάσι, Μαρτίνες (58' Μάξι Λόπες), Κουαλιαρέλα.

Πηγή: gazzetta.gr