Σκέψεις φυγής από Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρντιόλα;

Η «Bild» αποκαλύπτει τις δηλώσεις του Γκουαρντιόλα, οι οποίες έχουν... ανάψει φωτιά γύρω από το θέμα της παραμονής του (ή όχι) στην Μπάγερν Μονάχου.

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μπάγερν Μονάχου εκπνέει το 2016 και ήδη, έχει ξεκινήσει ο κόσμος της ομάδας να... ψάχνεται γύρω από το τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο ίδιος ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, κατά την επίσκεψή του σε σύλλογο της ομάδας, στο βαυαρικό χωριό Γκρέντινγκ είπε:

«Όλα αυτά ήταν όνειρο για μένα. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί εγώ πέρασα όμορφα και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Ο παρελθοντικός του λόγος προκάλεσε ανησυχία και φυσικά ήρθε η ερώτηση το πότε θα ανανεώσει με τον ίδιο να τους λέει: «Το καλοκαίρι θα μιλήσω με τους διοικούντες την ομάδα και θα δούμε τι θα συμβεί».

Μετά το γεγονός αυτό, ο Φίλιπ Λαμ, ως αρχηγός της ομάδας ρωτήθηκε για το θέμα, αλλά και εκεί η απάντηση δεν ήταν ξεκάθαρη.

«Είμαι καλά μαζί του, αλλά δεν μπορώ να του δώσω συμβουλές για το μέλλον, είναι αρκετά μεγάλος».

Για τον Λαμ, ο Καταλανός τεχνικός είχε δηλώσει: «Οι παίκτες είναι φανταστικοί. Μου λείπει ο Φίλιπ πάρα πολύ (είναι τραυματίας)! Όταν ήμουν νέος εδώ, με βοήθησε πολύ»

Τα... κάρβουνα έχουν ανάψει, ο κόσμος έχει ήδη κάτσει και... καίγεται! Τι θα γίνει θα δείξει!

Στην Μπαρτσελόνα ο Πεπ έμεινε για τέσσερα χρόνια, μετά έκανε ένα break στη Νέα Υόρκη και τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει με την καριέρα του στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Πηγή: gazzetta.gr