Φάμπρεγας: «Σκεφτόμουν αν θα χωρέσω στην Τσέλσι»

Μόλις έμαθε για την πρόταση της Τσέλσι, πήρε μια κόλλα χαρτί, έγραψε το ρόστερ της ομάδας και προσπαθούσε να σκεφτεί που ακριβώς θα χωρούσε! Τάδε έφη Σεσκ Φάμπρεγας!  

Ο Ισπανός αστέρας που έχει φτάσει να μετράει 15 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη μπλε φανέλα και χρειάζεται τρεις ακόμα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Τιερί Ανρί από τη σεζόν 2002-2003, ομολόγησε πως το αγωνιστικό κομμάτι και το κατά πόσο θα χωρούσε στην Τσέλσι, τον απασχόλησαν μόλις έμαθε ότι οι «μπλε» τον θέλουν.

«Πήρα ένα χαρτί, έγραψα την ομάδα και προσπαθούσα να αντιληφθώ που θα χωρούσα... Μίλησα και με τον Μουρίνιο που μου έδειξε πόσο με ήθελε. Πάντα όμως προσπαθώ να αναλύσω την κάθε ομάδα, τι είναι καλό για εμένα και αν μου ταιριάζει, καθώς μπορεί να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις όμως να μη βρεις χώρο σε κάποια ομάδα για να παίξεις όσο θέλεις... Εκ του αποτελέσματος έκανα καλή επιλογή και φάνηκε από τη στιγμή που έγραψα την ομάδα και είδα ότι μπορούσα να παίξω» ήταν τα λόγια του Σεσκ Φάμπρεγας στην «Telegraph». 

Πηγή: gazzetta.gr